На Кіровоградщині проводять перевірки протипожежного стану освітніх установ

Серпень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

На виконання керівних документів ДСНС України проводяться перевірки навчальних закладів області на предмет з’ясування реального стану пожежної та техногенної безпеки освітніх установ.

Під час перевірок за участю керівництва навчальних закладів інспектори У ДСНС в області відповідно до наданих повноважень з’ясовують наявність та стан автоматичних систем протипожежного захисту, сигнали від яких мають бути підключені до пультів цілодобового спостереження; чи проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкцій; стан систем внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання; забезпеченість закладу первинними засобами пожежогасіння у достатній кількості тощо.

Також перевіряються евакуаційні виходи, плани евакуації та додатково проводяться інструктажі із персоналом.

Подібна профілактична робота триватиме до 20 серпня по всій території Кіровоградщини, аби гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування у закладах освіти.

На виконання керівних документів ДСНС України проводяться перевірки навчальних закладів області на предмет з’ясування реального стану пожежної та техногенної безпеки освітніх установ.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool