На Кіровоградщині проводять патрулювання на території лісових масивів (ФОТО)

Квітень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Співробітники Кропивницького районного управління ДСНС в області, поліції та управління лісового й мисливського господарства здійснили патрулювання на території лісових масивів Долинської громади.

На Кіровоградщині проводять патрулювання на території лісових масивів

На Кіровоградщині проводять патрулювання на території лісових масивів

На Кіровоградщині проводять патрулювання на території лісових масивів


А у прилеглих населених пунктах нагадали громадянам, як необхідно поводитись, аби не допустити пожежі у лісі, а також як діяти, коли помітили займання, та номер виклику Служби порятунку “101”.

Працівники лісгоспу під час спілкування з громадянами наголосили, що розкладати вогнище дозволяється лише в рекреаційних зонах.

Але місце необхідно ретельно розчистити від сухої рослинності, а залишаючи ліс – залити попелище водою та переконатися, що воно повністю згасло.

Знищення або пошкодження лісових масивів або зелених насаджень довкола населених пунктів карається за законом. Про це поінформували працівники поліції.

На завершення розмови рятувальники надали громадянам листівки з правилами безпеки та закликали берегти ліс від вогню.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool