На Кіровоградщині проводиться оптимізація роботи блокпостів.

Березень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 497 | Коментарі: 0

В умовах воєнного стану на території Кіровоградської області проводиться оптимізація роботи блокпостів. Про це повідомили в ГУНП в області.

Чергування на них здійснюватимуть співробітники органів Національної поліції, в обов’язки яких входить зупинка та перевірка транспортних засобів.


Представники підрозділів територіальної оборони продовжуватимуть брати участь у патрулюваннях з метою забезпечення публічної безпеки та порядку, виявлення підозрілих осіб для недопущення ведення на території регіону диверсійно-розвідувальної діяльності.

Також звертаємося до жителів області, у разі отримання вами інформації про протиправні дії, просимо негайно повідомляти на лінію «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool