На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі міст Мала Виска та Благовіщенське

Жовтень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

8 жовтня працівники Служби порятунку «101» провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у приватному житловому секторі міст Мала Виска та Благовіщенське. 

Рятувальники нагадали громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема наголосили на тому, що ні в якому разі не можна перевантажувати електромережу та використовувати саморобні або несправні газові й електричні прилади, самостійно їх ремонтувати, залишати маленьких дітей без нагляду у приміщеннях з працюючою побутовою технікою тощо.

Також організатори профілактичного відпрацювання поцікавилися у людей, чи подбали вони про належний стан обігрівачів, печей, груб, камінів, газових котлів, аби взимку у будинках було не лише тепло і затишно, але й безпечно. Під час спілкування з жителями райцентрів рятувальники всім вручали застерігаючі листівки на відповідну тематику.

Наразі на території області ще спостерігається суха і тепла погода, а тому зберігається ризик виникнення пожеж на відкритих територіях. Тож рятувальники звернули увагу громадян на правила безпечного відпочинку у лісових масивах та на ризикованість спалювання сухої трави і сміття, коли вогонь може перекинутись на житлові та господарчі споруди.

Крім цього, працівники пожежно-рятувального підрозділу пояснили, як поводитися у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів або боєприпасів часів Другої світової війни та надали застережні листівки.

Такі рейди працівниками Служби порятунку будуть проводитися і надалі. Як показує практика, це один із найефективніших методів навчання населення правилам безпеки життєдіяльності.

Кіровоградщина, Мала Виска, Благовіщенське, рейд,УДСНС Кіровоградській області

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool