На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу щодо збереження лісів

Вересень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

З настанням осені пожежонебезпечний період не тільки не відступив, але й набрав, здається, ще більшої сили.

Спека разом із людською недбалістю провокують десятки пожеж у екосистемі Кіровоградщини.

Тому підрозділи Управління ДСНС в області спільно фахівцями патрульної поліції і управління лісового та мисливського господарства продовжують заходи з попередження виникнення пожеж у лісових масивах області. Також цього року до просвітницьких заходів Служби порятунку завжди долучаються волонтери кропивницької організації Червоний Хрест України.

Так, 4 вересня фахівці прес-служби Управління, рятувальники Добровеличківського районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області разом із поліцейськими, лісничими і волонтерами провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо збереження лісів від вогню серед населення в місцях масового відпочинку смт Добровеличківки.

Жителів району було поінформовано щодо введення обмежень на відвідування лісів для відпочинку у пожежонебезпечний період. Під час спілкування громадяни дізналися про основні причини виникнення пожеж, а також про основні заходи, які необхідно виконувати, щоб попередити загорання, та отримали застережні листівки.

З настанням осені пожежонебезпечний період не тільки не відступив, але й набрав, здається, ще більшої сили.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool