На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед мешканців міст Олександрія та Світловодськ

Березень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують застерігати громадян від необережності з вогнем.

1 березня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міст Олександрія та Світловодськ.

Рятувальники наголосили, що пожежу може спричинити найменша необережність у користуванні вогнем: непогашений сірник або тліючий недопалок або порушення пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, коротке замикання електромережі тощо. Організатори профілактичного відпрацювання закликали співрозмовників з належною увагою поставитися до рекомендацій та не порушувати правил. У процесі спілкування рятувальники надали жителям міст застережні листівки з порадами, як не пустити в оселю «червоного півня». 

Разом з тим, працівники Служби порятунку нагадали, що в цю пору все частіше громадяни починають натрапляти на вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. У таких випадках не варто панікувати – необхідно позначити місце знахідки та звернутися до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області


 Кіровоградщина, роз’яснювальну роботу, серед мешканців міст Олександрія та Світловодськ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool