На Кіровоградщині протягом січневого локдауну зафіксовано більше 300 порушень

Січень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 538 | Коментарі: 0

За недотримання протиепідемічних заходів склали 34 протоколи про адміністративне правопорушення.

У 87 випадках проінформовано органи місцевого самоврядування та у 45 випадках правоохоронні органи для вжиття додаткових заходів впливу.

За період січневого локдауну обстежено:
????2009 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, з яких 203 об’єкта з порушеннями, складено 27 протоколів(м. Олександрія, м. Світловодськ, Знам’янський, Петрівський, Маловисківський, Новгородківський, Голованівський, Долинський, Олександрійський, Онуфріївський райони)
????1096 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, з яких 50 з порушеннями, складено 2 протоколи (Маловисківський, Знам’янський райони)
????369 закладів громадського харчування, з яких 21 об’єкт з порушеннями (найчастіше порушення фіксувалися в м. Кропивницький та в Благовіщенському районі)
????228 інших об'єктів(АЗС, пошти, банки тощо), з яких 20 з порушеннями, складено 2 протоколи (Новоукраїнський район)
????158 перукарень та салонів краси, з яких 9 з порушеннями (м. Кропивницький, Знам’янський, Гайворонський райони), складено 1 протокол (Знам’янський район)
????127 агропродовольчих ринків, з яких 21 працював з порушеннями (м. Олександрія, м. Світловодськ, Добровеличківський район)
????77 об’єктів громадського транспорту, без порушень
????21 дошкільний навчальний заклад, з яких 3 були з порушеннями, складено 2 протоколи (м. Кропивницький)
????3 готелі, без порушень.

Між іншим було зафіксовано допуск відвідувачів в торгівельний центр промислових, будівельних товарів тощо) в м.Кропивницький та роботу кіосків з продажу тютюнових виробів. За такі порушення представниками Нацполіції були складені протоколи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool