На Кіровоградщині прокуратура продовжує виявляти незаконні оборудки з землею

Серпень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Прокуратурою Ульяновського району виявлено порушення закону в діяльності Вільхівської сільської ради при наданні земельних ділянок вартістю більше 400 тис грн. у користування 5 фізичним особам.

Встановлено, що сільська рада власним рішенням передала у фактичне використання земельні ділянки сільськогосподарського призначення у спосіб, що не передбачений чинним законодавством. Зокрема, рішенням Вільхівської сільської ради вирішено укласти угоди резервування (використання) земельних ділянок площею біля 20 га з 5 громадянами.
З огляду на вказане, прокуратура Ульяновського району звернулася до суду з позовом про скасування незаконного рішення сільської ради і укладених на його підставі угод та повернення Вільхівській територіальній громаді 20 га землі сільськогосподарського призначення вартістю 405 тис грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool