На Кіровоградщині профорієнтація набирає обертів

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

За кілька місяців випускники шкіл стануть перед серйозним вибором навчального закладу, а значить – і майбутньої професії.

Тож проведення профорієнтаційних заходів набирає обертів. Працівники кадрового підрозділу УМВС України в Кіровоградській області нині активно проводять відповідну роботу серед молоді.
Саме в рамках таких заходів у Кіровоградському обласному управлінні міліції відбулася селекторна нарада з керівниками підрозділів кадрового забезпечення міськрайрорганів та директорами загальноосвітніх шкіл, розташованих на території районів.
Нараду правоохоронці поєднали із зустріччю з керівництвом управління освіти міської ради та директорами навчальних закладів Кіровограда, на яку завітав проректор Національної академії внутрішніх справ (НАВС) полковник міліції Валерій Сокуренко.
Про переваги та особливості навчання у вищих навчальних закладах системи МВС присутні почули, як-то кажуть, «з перших вуст». Найперше, Валерій Васильович коротко зупинився на історії академії, її структурі і традиціях, також розповів про напрямки підготовки за фахом та правила прийому на денну форму навчання.
Окремо проректор наголосив на тому, що у відомчому освітньому закладі питанням дисципліни приділяється посилена увага. Але разом із тим, культурне життя та дозвілля курсантів і студентів НАВС досить цікаве та розмаїте.
Директори шкіл також отримали профорієнтаційні матеріали з більш детальною інформацією про навчання та контактні дані Національної академії внутрішніх справ і Кіровоградського відділення навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання НАВС, яке представляв на зустрічі його керівник полковник міліції Володимир Дубівка.
Наприкінці заходу начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв на згадку про візит вручив Валерію Сокуренку знак УМВС в області.
У свою чергу, начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко від імені присутніх подякувала правоохоронцям за відвертий діалог та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю у напрямку профорієнтаційної роботи та правового виховання підростаючого покоління.

СЗГ УМВС України  в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool