На Кіровоградщині професійну майстерність покращували водолази (ВІДЕО)

Лютий 23, 2024 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів поспіль, 21 та 22 лютого, водолази Кіровоградського гарнізону ДСНС відпрацьовували нормативи та відшліфовували професійну майстерність в ході практичних занять. 

Заходи було організовано у місцях постійної дислокації водолазно-рятувальних відділень у м. Світловодську на річці Дніпро та в обласному центрі на річці Інгул.

На окрему увагу заслуговують вправи з розгортання надувного човна з навісним двигуном та без нього, спуску його на воду та веслування. Тут важливо чітко знати порядок дій та оперативно взаємодіяти в команді, де кожен знає свою задачу та відповідає за якість дорученого етапу підготовки, аби досягнути фінального результату в найкоротший час. Це важливо, адже час для рятувальників завжди залишається визначальним чинником. Від цього залежить життя тих, хто чекає на допомогу.

У підсумку всі учасники практикуму отримали оцінки за виконання нормативів на високому рівні.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool