На Кіровоградщині приборкали 5 пожеж різного характеру

Квітень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 682 | Коментарі: 0

 22 квітня о 20:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Фортечний обласного центру.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 1 м2 вхідних дверей квартири в 5-поверховому житловому будинку. О 20:29 займання було локалізовано та о 20:42 – ліквідовано. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

Крім того, по одному разу залучались на гасіння пожеж на відкритих територіях бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (8 м2 сміття – вул. Разіна в обласному центрі), 27-ї ДПРЧ смт Новгородка (180 м2 очерету – вул. Пархоменка райцентру), 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (0,2 га очерету та сухої трави – вул. Городцька райцентру) та 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (20 м2 сміття – с. Несваткове).

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool