На Кіровоградщини правоохоронці вилучили чималі запаси опію

Лютий 19, 2013 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області викрили жителя Олександрійського району у виготовленні та зберіганні наркотичних засобів.

 За місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили речові докази незаконної діяльності.
У ході проведення перевірки оперативної інформації працівники міліції за письмовою згодою господаря помешкання провели огляд домоволодіння 41-річного жителя районного центру.
В одній із кімнат будинку оперативники виявили частину компонентів та вже готовий продукт – близько 300 подрібненої макової соломки, залишки розчинника, кілька мілілітрів прекурсору, а також майже 100 мл опію. Поряд із зіллям знаходився і пристрій для віджимання наркотичного засобу.
Виявлене правоохоронці вилучили та направили на дослідження.
За словами начальника ВБНОН УМВС в області Ігоря Новосельцева, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, проводиться розслідування.
Раніше чоловік вже був засуджений за зберігання наркотиків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool