На Кіровоградщині правоохоронці припинили злочинну діяльність групи наркозбувачів

Квітень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Поліцейські отримали інформацію щодо чотирьох мешканців селища Онуфріївки та району, які займаються незаконним збутом наркотичних засобів і психотропних речовин, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.

Під час проведених заходів встановлено, що 22-річний чоловік налагодив канал постачання особливо небезпечної психотропної речовини PVP із сусідньої області для подальшого збуту на території Онуфріївського району. До здійснення злочинної діяльності він залучив трьох чоловіків, віком від 19 до 43 років, які допомагали йому збувати наркотик, шляхом закладок, а також із рук в руки. Кожного дня спільники реалізовували від 20 до 30 доз психотропної речовини серед наркозалежних.

27 квітня працівниками управління протидії наркозлочинності поліції області спільно з співробітниками Онуфріївського відділення, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, із залученням роти поліції особливого призначення ГУНП в області, було проведено санкціоновані обшуки за місцями проживання осіб.

У результаті правоохоронці вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, психотропну речовину PVP, а також грошові кошти та мобільні телефони, які використовувалися у злочинній діяльності.
Наразі організатора затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами досудового розслідування та експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення осіб
до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool