На Кіровоградщині працівники банку привласнювали кошти кліентів

Серпень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Досудове розслідування кримінального провадження відносно двох працівників одного з відділень АТ «Ощадний банк України» Олександрійського району, які привласнили майже 450 тис. грн., здійснюватиме прокуратура.

Необхідність у зміні підслідності та визначення її за прокуратурою Олександрійського району обумовлена тим, що незаконні дії працівників банку спричинили збитки великій кількості потерпілих осіб, в тому числі пенсіонерам та інвалідам, а також банківській установі державної форми власності. Однак, слідчим відділом Олександрійського РВ УМВС розслідування здійснювалося не ефективно, дієві заходи щодо з’ясування усіх обставин вчиненого злочину не вживались.
Нагадаємо, кримінальну справу було порушено минулого року за численними заявами ошуканих громадян. Виявилось, що старший касир та касир банку, вступивши у злочинну змову, шляхом підробки документів привласнили кредитні кошти мешканців району на загальну суму 285 тис. грн., без відома клієнтів банку зняли кошти з їх особових рахунків на загальну суму 54 тис. грн. та привласнили 106 тис. грн. комунальних платежів.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool