На Кіровоградщині працівник охорони магазину вбив покупця

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 9533 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, між працівником охорони магазину та громадянином, який перебував у торгівельному закладі, виник конфлікт начебто через те, що відвідувач викрав алкоголь.

У результаті «спілкування» потерпілий отримав травми, які виявилися несумісними з життям. За скоєне особі загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

До чергової частини Олександрійського районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від фельдшера про те, що біля магазину раптово помер 63-річний місцевий житель.

Під час огляду на тілі померлого видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Однак, за результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті стали пошкодження внутрішніх органів.

«У ході проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції опитали можливих свідків події та встановили причетність до скоєння злочину 32-річного місцевого мешканця. За принципової позиції прокуратури міста особі оголошено підозру за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання громадянину міри запобіжного заходу», - повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.
За вчинене зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool