На Кіровоградщині поліцейські затримали грабіжника

Січень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

Маючи підроблений паспорт громадянина України, 45-річний неодноразово судимий чоловік прибув до Кіровоградської області з окупованої території.

Через бажання отримати «легкі гроші», вирішив поживитися майном працівників одного з фермерських господарств. Після затримання з’ясувалося, що зловмисник весь час подорожував країною та «промишляв» грабежами. За скоєне тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Пригода сталася 20 грудня в населеному пункті Кіровоградського району. Керівник одного з фермерських господарств повідомив поліцейським, що напередодні на території його підприємства порядкував невідомий чоловік. Зловмисник до місця скоєння злочину прибув на власному автомобілі марки ІЖ, зачинив ззовні двері приміщення, де перебував потерпілий, і, оскільки не знайшов нічого цінного, розібрав частину металевого паркану, який забрав із собою.

«Отримавши прикмети підозрюваного, поліцейські взялися встановлювати місце знаходження особи. Розшукати громадянина вдалося за кілька тижнів на території Компаніївського району, де чоловік винаймав собі житло. Після скоєння злочину він не виходив із хати, коли ж зважився на це, був затриманий правоохоронцями. Оперативники вилучили у чоловіка предмет, схожий на пістолет. Також з’ясувалося, що громадян має при собі чужі документи, з самостійно вклеєним фото, а ім’я зазначене в них він навіть не пам’ятає. За своїм справжнім прізвищем особа перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні низки грабежів. На Кіровоградщині зловмисник встиг скоїти один злочин та зупинятися на цьому у майбутньому, очевидно, не збирався, оскільки за своє життя на роботу жодного разу не влаштовувався. У даний час зловмисник дає пояснення слідчим», – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool