На Кіровоградщині поліцейські затримали двох наркозбувачів

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 613 | Коментарі: 0

Під час обшуку у помешканні громадян працівники поліції вилучили 30 доз опію, а також речовини для його виготовлення та прекурсор.

У кримінальному правопорушенні працівники управління протидії наркозлочинності поліції області викрили 34-річного, раніше судимого за вчинення наркозлочинів, чоловіка та його 37-річну цивільну дружину.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем їх проживання поліцейські вилучили 30 мл особливо небезпечного наркотичного засобу – опій, 10 мл ангідриду оцтової кислоти, наркотичну суміш та приладдя для виготовлення опію, а також 200 грамів марихуани.
Осіб затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру у скоєнні злочину.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Кропивницькому працівники поліції виявили посів рослин для виготовлення наркотиків на суму близько мільйона гривень.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool