На Кіровоградщині поліцейські встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжок

Січень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Двоє зловмисників, віком 23 та 18 років, мешканці Маловисківського району обкрадали господарські будівлі жителів сусідніх сіл.

З продажу чужого майна особам вдалося заробити близько 10 тисяч гривен. За ці дії їм нині загрожує покарання - від 3 до 6 років позбавлення волі.

Історія, через яку молоді люди мають усі шанси отримати тюремний строк, розпочалася наприкінці минулого року. Старший з хлопців, аби роздобути грошей перед святами, не надумав нічого кращого, ніж у сусідньому населеному пункті скоїти крадіжку. Дійшовши до найближчого обійстя, зловмисник побачив металеві труби. Протягом ночі переніс їх до свого двору, а через кілька днів зміг продати метал.
«У компанії товариша злодій розповів про те, як тепер планує заробляти кошти, тож наступного разу громадяни пішли на злочин вже вдвох.
Так, пошкодивши замки на дверях гаражного приміщення жителя Маловисківського району, зловмисники викрали зварювальний апарат, мотокосу, електричну пилку та автомагнітолу.

Поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваних невдовзі після скоєного. Викрадене майно вже повернуто власникам», - розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне особам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool