На Кіровоградщині поліцейські викрили громадянина у зберіганні коноплі

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

У рамках проведення комплексу профілактичних заходів на території Новоукраїнського району в одному з селищ працівники поліції вилучили у домоволодінні місцевого жителя паперові згортки з подрібненим зіллям та нарковмісні рослини, які ще сушилися.

«Під час проведення обшуку у будинку громадянина було виявлено близько 150 грамів речовини, схожої на коноплю, а у підсобному приміщенні – 110 стебел, зовні схожих на рослини коноплі.

Виявлене вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують, з якою метою чоловік зберігав наркотичні засоби», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочате слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool