You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині податкові міліціонери виявили факт незаконного отримання державної допомоги

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Про це заявив в. о. першого заступника голови – начальника УПМ ДПА в області Анатолій Куруп. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Як виявили правоохоронці, кіровоградський підприємець вступив у змову з чотирма родичами і знайомими, та оформив на них фермерські господарства. В подальшому, діючи від їх імені, бізнесмен зібрав пакет документів, необхідних для отримання в Українському державному фонді з підтримки фермерських господарств фінансової допомоги. Отримавши близько 400 тисяч гривень державних коштів, які мали б піти на розвиток фермерських господарств, витратив їх на власні потреби – придбав побутову техніку, відпочив за кордоном тощо.
За матеріалами, зібраними працівниками податкової міліції ДПА в області, відносно зазначеного підприємця прокуратура Кіровоградського району Кіровоградської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 209 Кримінального кодексу України. Слідство триває.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool