На Кіровоградщині податкові міліціонери виявили факт незаконного отримання державної допомоги

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Про це заявив в. о. першого заступника голови – начальника УПМ ДПА в області Анатолій Куруп. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Як виявили правоохоронці, кіровоградський підприємець вступив у змову з чотирма родичами і знайомими, та оформив на них фермерські господарства. В подальшому, діючи від їх імені, бізнесмен зібрав пакет документів, необхідних для отримання в Українському державному фонді з підтримки фермерських господарств фінансової допомоги. Отримавши близько 400 тисяч гривень державних коштів, які мали б піти на розвиток фермерських господарств, витратив їх на власні потреби – придбав побутову техніку, відпочив за кордоном тощо.
За матеріалами, зібраними працівниками податкової міліції ДПА в області, відносно зазначеного підприємця прокуратура Кіровоградського району Кіровоградської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 209 Кримінального кодексу України. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool