На Кіровоградщині підприємці тепер можуть розширити свій ринок збуту

Жовтень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата пропонує малому та середньому бізнесу активізувати участь у публічних закупівлях шляхом виходу на маркетплейс «Prozorro Market».

Аби розпочати продаж товарів на цій платформі, достатньо пройти процедуру кваліфікації і далі отримувати замовлення державних установ із усієї країни.

Про це розповіла президент КРТПП Ірина Саєнко.

Палата може надати підприємцям відповідну консультативну допомогу.

«Prozorro Market» є новацією, що значно спрощує процедуру публічних закупівель і для замовників, і для її учасників. Підприємці, можуть суттєво розширити ринок збуту завдяки цьому інструменту, – наголошує Ірина Саєнко. – КРТПП готова допомогти малому та середньому бізнесу долати кризу, виходити зі своїми товарами на «Prozorro Market», ставати успішними та конкурентоспроможними».

Учора у своєму посланні парламенту президент України Володимир Зеленський заявив, що важливою умовою економічного зростання країни є дерегуляція і розвиток підприємництва, а саме спрощення доступу малого та середнього бізнесу до державних закупівель.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool