На Кіровоградщині підозрюваного у згвалтуванні маленької дівчинки взято під варту

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Знам’янська місцева прокуратура тримає на контролі хід досудового розслідування кримінального провадження за фактом зґвалтування 3-річної дівчинки, що мало місце 1 жовтня 2017 року у с. Веселівка Новомиргородського району.

Наразі затриманому вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене відносно малолітньої особи) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 5 жовтня, Новомиргородський районний суд розглянув клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу. З огляду на тяжкість вчиненого злочину прокурор орієнтував суд на обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд клопотання прокуратури задовольнив у повному обсязі.
Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, завдяки професійним діям працівників поліції та процесуального прокурора зловмисника розшукано та затримано. Ним виявився раніше судимий 37-річний мешканець населеного пункту, де і сталась трагічна подія.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool