На Кіровоградщині підірвали банкомат

Квітень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

Другого квітня поточного року до чергової частини Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що в одній із будівель, де знаходиться банкомат, стався вибух. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухо-технічної служби УМВС, представники інших зацікавлених служб та відомств.

 Як з’ясувалося, будівля належить одній із медичних установ. У наслідок вибуху зазнали ушкоджень стіна будівлі, шибки на вікнах, металевий корпус банкомату. Ніхто із персоналу чи відвідувачів не постраждав, оскільки установа вночі не працювала.
При більш детальному огляді стало зрозуміло, що не зважаючи на наявні механічні пошкодження банкомату, зловмисникам дістати з нього грошові кошти так і не вдалося…
 Наразі правоохоронці з’ясовують походження вибухового пристрою, працюють над встановленням осіб, причетних до скоєння цього злочину.
Вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом вибуху та що спричинило значну шкоду).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool