На Кіровоградщині під час святкування Водохреща передбачено чергування рятувальних постів (перелік)

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Щороку напередодні останнього важливого зимового свята – Водохреща рятувальники організовують заходи безпеки для християн, які незважаючи на сильні морози, бажають здійснити омовіння у відкритих водоймах.

Хоча, згідно із віруваннями, вода у цей день не може принести хвороби чи завдати інших неприємностей, проте ризик виникнення непередбачуваних подій завжди існує.

19 січня у місцях проведення святкування Водохреща передбачено чергування рятувальних постів у складі представників У ДСНС України в області та місцевих органів влади. По Кіровоградській області визначено 26 офіційних місць проведення заходів.
Кожен пост забезпечено 3 особами, засобами рятування на воді (рятувальні жилети, круги, багри дерев’яні, мотузки), засобами зв’язку та гучномовцями. Загальна кількість сил та засобів від У ДСНС України у Кіровоградській області – 83 чоловіки та 24 одиниці техніки.

Також відпрацьовано взаємодію з медичними закладами області щодо надання (у разі потреби) невідкладної допомоги мешканцям області.

Перелік офіційно визначених місць проведення заходів 19 січня на Водохреще

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool