На Кіровоградщині під час гасіння пожежі виявили тіла 3 загиблих мешканців будинку (ФОТО)

Серпень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1766 | Коментарі: 0

2 серпня о 04:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Садовій с. Нововодяне Суботцівської СТГ Кропивницького району.

На Кіровоградщині під час гасіння пожежі виявили тіла 3 загиблих мешканців будинку

На Кіровоградщині під час гасіння пожежі виявили тіла 3 загиблих мешканців будинку

На Кіровоградщині під час гасіння пожежі виявили тіла 3 загиблих мешканців будинку


На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що горить 150 м.кв. покрівлі житлового будинку та 30 м.кв. домашніх речей у ньому.

Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіла трьох загиблих осіб: власниці будинку 1950 р.н., її сина 1984 р.н. та її співмешканця (паспортні дані громадянина встановлюються).

О 06:25 пожежу було локалізовано та о 07:40 ліквідовано. До гасіння пожежі залучалося 10 чоловік особового складу та дві одиниці техніки 18-ї та 5-ї ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління ДСНС в області. Причина пожежі та обставини загибелі громадян встановлюються. Подію кваліфікували як надзвичайну ситуацію техногенного характеру, місцевого рівня.

Пресслужба ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool