На Кіровоградщині перевірять будинки для літніх людей

Січень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині перевірять будинки для літніх людей, притулки та хостели.

Голова ОДА Андрій Назаренко доручив заступниці Світлані Лобановій відпрацювати питання створення відповідних комісій сьогодні, 22 січня. 

«Страшна біда в харківському будинку для літніх людей змушує і нас належним чином реагувати. Ми не маємо права допустити повторення трагедії. Доручив своїй заступниці Світлані Лобановій невідкладно спільно з надзвичайниками та правоохоронцями відпрацювати питання створення комісій у районах», - зазначив Андрій Назаренко.

21 січня у Харкові в двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх, виникла пожежа, яка забрала життя 15 людей. Ще 11 перебувають у лікарнях, 7 розшукують.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський оглянув місце трагедії та закликав голів ОДА відпрацювати механізми, які не допустять повторення подібної трагедії у регіонах. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool