На Кіровоградщині перевірили готовність шкіл Знам'янщини до навчального року

Серпень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

 Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна відвідала школи Знам'янщини, аби перевірити їхню готовність до початку нового навчального року.

Марія Володимирівна разом із заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрієм Лісотою відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 та 6 у Знам'янці, а також школу в селі Володимирівка.

Марія Володимирівна перевірила готовність класів приймати першачків, ступінь дотримання санітарних вимог у облаштуванні харчоблоків та їх готовність, відповідність шкіл вимогам інклюзивності.

"Зранку взяла участь у Всеукраїнській сесії "Стратегічна сесія з розвитку позашкільної освіти", де поспілкувалась з освітянами. Аби не оцінювати стан справ тільки на словах - вирішила без попередження відвідати деякі школи. У цілому - приємно вражена підготовкою закладів, є звісно і зауваження та недопрацювання, але це все робочий процес, у ході якого виправимо можливі недоліки. Наша задача забезпечити гідні умови для навчання дітей у кожній школі. У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» ми модернізуємо наші школи. А завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської – формуємо в них нову систему здорового харчування", - сказала Марія Чорна.

За словами посадовиці, у подальшому вона, її профільні заступники та начальники департаментів здійснюватимуть подібні виїзди з перевірками без попередження і надалі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool