На Кіровоградщині перевірили дотримання режимних вимог в місцях несвободи

Листопад 12, 2015 | Новини | Переглядів: 4543 | Коментарі: 0

Органами прокуратури області проведено перевірку додержання вимог законодавства щодо забезпечення режимних вимог, порядку тримання та нагляду, контролю за поведінкою затриманих, ув’язнених та засуджених в установах УДПтС та спецустановах органів внутрішніх справ УМВС України в області.

За її результатами виявлено факти порушення режимних вимог в частині роздільного тримання різних категорій ув’язнених та засуджених, незабезпечення норм жилої площі, вчинення протиправних дій співробітниками міліції та установ УДПтСУ.

На усунення виявлених порушень внесено 16 документів прокурорського реагування, за результатами розгляду частини з них 8 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, інші документи наразі перебувають на розгляді.
Крім того, зареєстровано три кримінальні провадження відносно посадових осіб міліції та виправних установ.

Стан додержання вимог Кримінально - виконавчого кодексу України в установах УДПтС та спецустановах органів внутрішніх справ перебуває на постійному контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool