На Кіровоградщині організовують «дискусійні майданчики»

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

З метою широкого інформування громадян щодо правил поведінки у літній період рятувальники Кіровоградської області постійно проводять зустрічі із трудовими колективами підприємств та організацій, а також організовують так звані «дискусійні майданчики» для громад сільських рад.

Такі форми профілактичної роботи дозволяють охопити якнайширше коло людей і розповсюдити серед них знання про заходи з попередження пожеж та інших надзвичайних подій.

1 серпня такі заходи були проведено фахівцями Служби порятунку Олександрівського, Онуфріївського, Вільшанського та Олександрійського районів. Зокрема рятувальники Олександрівського районного відділу зустрілись із трудовими колективами Олександрівської, Єлизаветградківської, Веселівської сільських рад та провели виступи на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки у літній період». В свою чергу Онуфріївські рятувальники провели бесіду в колективі районного управління Держказначейської служби.

«Дискусійні майданчики» були проведені у Вільшанському районі (Добрівська, Добрянська, Станкуватська, Маловільшанська сільські ради» та Олександрійському районі (Приютівська сільська рада). Рятувальники розповіли громадам сіл та селищ про заходи, які допоможуть не допустити пожежу в побуті, екосистемах, на робочому місці. Крім того, громадяни згадали правила поведінки на воді, в лісових масивах, дізнались, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо.

Усі ці правила стисло викладені у тематичних листівках застережного змісту, які рятувальники завжди роздають під час зустрічей із людьми.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool