На Кіровоградщині обласну лікарню забезпечать новим обладнанням

Січень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині відділення невідкладної хірургії обласної лікарні планують доукомплектувати сучасним медичним обладнанням. Наразі там завершився капітальний ремонт.

Очільник ОДА Андрій Балонь проінспектував результати ремонтних робіт і провів у обласній лікарні виробничу нараду на місці за участі першого заступника Ігоря Кузьміна, директора департаменту охорони здоров’я Олега Рибальченка та головного лікаря Лариси Андреєвої.

Під час капітального ремонту у відділенні замінили вікна, двері та внутрішні інженерні мережі, а також встановили в операційній сучасну вентиляцію. Окрім цього, приміщення було частково оснащене новим медичним обладнанням.

У 2020 році для відділення мають закупити наркозно-дихальне обладнання та ренгентне устаткування. Із цією метою із обласного бюджету планують додатково виділити 5,5 млн. грн.


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool