На Кіровоградщині обласна влада вимагає невідкладного проведення протипожежних заходів на об'єктах Світловодська

Серпень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Місто Світловодськ є показовим прикладом незадовільного стану дотримання безпечних умов на об’єктах соціальної сфери – це єдина територія, де подано 6 позивних заяв до адміністративного суду про зупинення роботи закладів. 

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко на апаратній нараді повідомив, що цю проблему розглянули під час минулотижневого засідання обласної робочої групи з перевірки надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури та адміністративних будівель.

"ДСНС вимагає виконання протипожежних робіт або закриття Світловодського краєзнавчого музею, міського палацу культури, двох дошкільних навчальний закладів, школи та лікарні. Це єдина територія, яка не подала плану виконання робіт з усунення недоліків і її представники не прибули на засідання робочої групи", – підкреслив посадовець.

Сергій Коваленко повідомив, що на днях заплановано проведення судового засідання, на якому буде розглянуто позов щодо закриття ДНЗ №15 у Світловодську. Зважаючи на це, завтра з метою вирішення зазначеної проблеми відбудеться виїзд обласної робочої групи до Світловодська. Відповідальність за подальше функціонування зазначених закладів – на органах місцевого самоврядування.

Перший заступник голови облдержадміністрації також повідомив, що цього року на протипожежні заходи з місцевих бюджетів виділено 18,5 млн. грн., що на третину більше, ніж у 2017 році. Території мають узгоджені з місцевими підрозділам ДСНС плани, виконання яких унеможливить подання до суду позивних заяв про зупинення роботи закладів соціальної сфери. Головне, за словами посадовця, щоб ці плани були вчасно виконані. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool