На Кіровоградщині неповнолітній злодій скоїв крадіжку спортивного взуття

Липень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Ним виявися 16-річний житель одного з сіл Олександрійського району. Хлопець проник до приміщення, розташованого на території футбольної бази, та викрав дві пари шкіряних кросівок.

До районного відділення поліції надійшли повідомлення про крадіжку спортивного взуття.

«Прибувши на події місце слідчо-оперативна група встановила, що напередодні невідома особа проникла на охоронювану територію футбольної бази, зайшла всередину будівлі та викрала дві пари шкіряного футбольного спортивного взуття – типу «бампи» і «копи».

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили у вчиненні злочину неповнолітнього місцевого мешканця. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникам», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool