На Кіровоградщині насильника дитини засуджено до 12 років позбавлення волі

Жовтень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

За державного обвинувачення прокуратури Апеляційним судом області постановлено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні відносно мешканця с. Оситняжки 1986 року народження, який вчинив насилля над малолітньою дівчинкою.

Державним обвинуваченням під час судових слухань повністю доведено вину чоловіка у тому, що він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, задовольнив статеву пристрасть неприродним способом з малолітньою донькою своєї співмешканки. На момент скоєння злочину дитині виповнилося 6 років.
Крім того, суд підтримав позицію прокуратури та скасував вирок суду першої інстанції в частині виправдання чоловіка за незаконне виготовлення, зберігання та вживання наркотичних засобів.
Таким чином, за принципової та послідовної позиції прокуратури області вказану особу визнано винною у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом вчинено відносно малолітньої особи) і ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За сукупністю злочинів йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 12 років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool