На Кіровоградщині на хабарі затримали поліцейських

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області спільно з СБУ на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8 тис. грн. викрито оперуповноважених Олександрійського відділу поліції .

Кримінальне провадження розпочато за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з її вимаганням), санкцією якої передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Вказану суму коштів поліцейські вимагали та отримали за вирішення питання про непритягнення до кримінальної відповідальності мешканця Олександрійського району за крадіжку.
На даний час, двох фігурантів справи затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool