На Кіровоградщині місцева жителька завдала співмешканцю тяжких тілесних ушкоджень

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Під час сварки з жінкою 36-річний олександрієць отримав ножове поранення грудної клітини. За вчинене зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського міськвідділу міліції від диспетчера швидкої допомоги ввечері 19 квітня. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. У домоволодінні правоохоронці виявили чоловіка з проникаючим ножовим пораненням.
- Міліціонери з’ясували, що під час вживання спиртних напоїв між співмешканцями виникла сварка, - повідомив т.в.о начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар. – 38-річна жінка кухонним ножем завдала чоловікові тілесних ушкоджень.
Ніж вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool