На Кіровоградщині ліквідували 10 займань різного характеру

Квітень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі гасили пожежі, що виникли на території житлового сектора, та 8 займань ліквідовано на відкритій місцевості.

Так, 20 квітня о 04:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Низова с. Піщаний Брід Добровеличіквського району. На місці події було виявлено, що горить 65 м2 літньої кухні та 30 м2 речей у ній на території приватного домоволодіння. Рятувальники 24-ї ДПРЧ м. Бобринець спільно з місцевою пожежною командою о 07:33 локалізували та о 10:23 – ліквідували займання.

Об 11:11 стало відомо про займання 25 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,2 т сіна у ній на території приватного домоволодіння по вул. Івана Франка с. Торговиця Новоархангельського району. Пожежу було локалізовано о 12:35 та о 12:57 – ліквідовано силами рятувальників 31-ї ДПРЧ смт Новоархенгельськ та місцевою пожежною командою с. Нерубайка.
Крім того, рятувальники рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький загасили 2 пожежі (10 м2 сміття у металевих контейнерах для збору сміття по вул. Тарковського та 10 м2 сміття та речей в оглядовому колодязі тепломережі по вул. Героїв України в обласному центрі). По одній пожежі на відкритих територіях ліквідували вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка (с. Юхимове), 2-го ДПРЗ м. Олександрія (с. Добронадіївка), 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (с. Новоігорівка), 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка (с. Липняжка), 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка (с. Коротяк) та 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (с. Березова Балка).

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool