На Кіровоградщині ліквідовано 3 пожежі господарчих будівель

Червень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

За минулу добу сталось 3 випадки пожеж господарчих споруд на території Новархангельського та Новомиргородського районів.

Так, двічі виїжджали на гасіння таких пожеж рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська та місцева пожежна команда с. Небелівка: о 12:45 загорілась надвірна споруда площею 12 м2 на вул. Гнатюка в с. Небелівка та о 21:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу майна на площі 15 м2 в господарчій будівлі на вул. Ломоносова с. Нерубайка.

Вночі о 23:10 загорілась покрівля літньої кухні на площі 45 м2 та речі господарського вжитку площею 2 м2 на вул. Горького с. Капітанівка Новомиргородського району. Пожежу ліквідовано силами рятувальників 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода та місцевої пожежної команди «ТОВ Новомиргородський цукрозавод».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool