На Кіровоградщині ледь незарізали чоловіка

Квітень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Під час сварки зі співмешканкою 34-річний олександрієць отримав ножове поранення грудної клітини. Потерпілого прооперовано, він перебуває в реанімації. За вчинене зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Повідомлення про подію до Олександрійського міськвідділу міліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин справи. Оглянувши домоволодіння, міліціонери виявили потерпілого з пораненням грудної клітини.
- Правоохоронці з’ясували, що напередодні під час вживання алкоголю між співмешканцями виникла сварка. Жінка кухонним ножем завдала чоловікові тілесних ушкоджень. Оперативники затримали 35-річну місцеву жительку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Олександрійського міськвідділу міліції Сергій Дьяченко.
Ніж вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool