На Кіровоградщині КВІ управління ДПтСУ підбили підсумки за 2012 рік

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1670 | Коментарі: 0

24.01.201 року на базі управління Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області відбулась оперативна нарада кримінально-виконавчої області по підбиттю підсумків за 2012 рік.

Керував нарадою начальник управління полковник внутрішньої служби Заміралов О.А. Також в даному заході брали участь заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Краморов П.В., старший оперуповноважений Дніпропетровсього територіального відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції ДПтС майор внутрішньої служби Леськів Ю.Ю., начальник сектору по роботі з персоналом управління майор внутрішньої служби Горбенко О.В., голова обласної об’єднаної профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби в Кіровоградській області Голобородько В.М., особовий склад кримінально-виконавчої інспекції області. Також на нараду були запрошені представники УГБ УМВС, ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області та представники прокуратури області.
У ході проведення наради розглядались ряд питань, в тому числі стан взаємодії з органами внутрішніх справ, службової та виконавської дисципліни, дотримання антикорупційного законодавства, стан розгляду порушень, виявлених органами прокуратури, та питання щодо створення окремої профспілкової організації працівників кримінально-виконавчої інспекції Кіровоградської області.
Було заслухано керівників підрозділів, які мають незадовільні показники по окремим напрямкам діяльності та потребують вжиття додаткових заходів щодо покращення результатів роботи.

СКВІ управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool