На Кіровоградщині група осіб вчинила розбійний напад

Квітень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Відділом детективів слідчого управління, за оперативного супроводження управління карного розшуку поліції області, завершено досудове розслідування за матеріалами кримінального провадження, розпочатого за фактом розбійного нападу та незаконного позбавлення волі людини, скоєного з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб.

Восени минулого року спільники проникли до квартири потерпілого, завдали йому тілесних ушкоджень та заволоділи золотими виробами і грошима. Після чого, зв’язали чоловіка скотчем та посадили в автомобіль, на якому мали намір доїхати до іншого об’єкту, що йому належить.

У результаті вжитих заходів, із залученням бійців роти поліції особливого призначення ГУНП в області, нападників було затримано. У транспортному засобі, яким пересувалися особи, поліцейські виявили ніж та пістолет.

Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваними у вчиненні кримінальних правопорушень виявилися двоє іноземців, які проживають на території держави протягом тривалого часу, та двоє громадян України.

У квітні 2019 року обвинувальний акт стосовно 4 осіб направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

За матеріалами слідчого відділу
розслідування особливо тяжких злочинів
слідчого управління поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool