На Кіровоградщині грабіжник на ходу позбавлявся речових доказів

Вересень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Пізнього вечора до Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомий проник до його автомобіля і викрав барсетку з речами. Потерпілому вдалося вчасно помітити злодія, що сприяло затриманню підозрюваного по «гарячих слідах».

Правоохоронці терміново виїхали на місце події і з’ясували, що 41-річний житель районного центру на деякий час залишив без нагляду своє авто біля одного із будинків. Згодом власник почув звук сигналізації, вибіг на вулицю і побачив, як від його транспортного засобу втікає невідомий.
Біля автомобіля знам’янчанина працівники міліції виявили та вилучили металеві ножиці, якими зловмисник зламав замок у дверях авто. За свідченнями потерпілого, злодій поцупив документи, пластикову картку, гроші у сумі 25 гривень та GPS-навігатор.
У підозрюваного – 26-річного непрацюючого раніше судимого за крадіжки місцевого жителя – правоохоронці вилучили викрадені кошти, а на місці, куди вказав грабіжник, і барсетку з іншими речами, яку він викинув тікаючи з місця злочину. Зловмисника затримали у порядку ст. 115 КПК України.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool