На Кіровоградщині головному інженеру філії «Одеської залізниці» оголошено підозру

Лютий 07, 2020 | Новини | Переглядів: 4327 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області оголошено підозру головному інженеру служби вагонного господарства регіональної філії «Одеська залізниця» у службовій недбалості, яка коштувала державному бюджету майже 600 тис грн.

За версією слідства, підозрюваний під час укладання договору підряду щодо технічного переоснащення будівлі вагонного депо у м. Знам’янка з влаштуванням системи сонячного гарячого водопостачання не перевірив ціни у проектно-кошторисній документації по вказаному об’єкту, не виявив завищення загальної вартості проектних робіт та не повідомив керівництво про відсутність підстав для укладання договору підряду цих робіт між філією залізниці та даним підприємцем. Як наслідок в актах виконаних робіт вартість обладнання та матеріалів технічного переоснащення була завищена майже на 600 тис грн.

Наразі посадовцю оголошено підозру за ч.2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.

На даний час слідчими перевіряється причетність до вказаного злочину і інших посадових осіб.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool