На Кіровоградщині фермера обвинувачують у привласненні бюджетних коштів

Серпень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника товариства за фактом привласнення ним майна у великому розмірі, вчинене в умовах воєнного стану та підробці документів (ч.4 ст.191, ч.1,4 ст.358 КК України).

За даними слідства, керівник сільгосппідприємства уклав договір на обробіток понад 200 гектар сільськогосподарських земель профтехучилища, що у м. Бобринець.

Виконуючи роботи, привласнив грошові кошти освітнього закладу за рахунок завищення їх вартості та товарно-матеріальних цінностей. Ним було включено до звітної документації роботи та послуги, які не планувались до виконання, наприклад внесення добрив з повітря за допомогою дельтаплану. Також була завищена і вартість використаного пального.

У результаті протиправних дій державі заподіяно збитків на загальну суму 550 тис гривень.

Наразі подальшу долю підрядника робіт вирішуватиме суд. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool