На Кіровоградщині двоє злодіїв обікрали домоволодіння

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1468 | Коментарі: 0

Із чужого будинку зловмисники винесли гроші, посуд із цінних металів та два паспорти. З їх допомогою особи мали намір отримати кредит. А один із чоловіків, що перебував у розшуку, збирався вклеїти у документ свою фотокартку і користуватися ним у подальшому. Втім планам спільників завадили правоохоронці.

Працівники Онуфріївського відділення поліції отримали повідомлення про крадіжку з домоволодіння в одному з сіл району. З будинку потерпілих зникли кошти у сумі 51 тисячі гривень, 12 ложок, виготовлених із сплаву золота, 5 срібних чайних ложок, штик-ніж та два паспорти громадянина України.

У результаті вжитих оперативно-розшукових заходів, поліцейським вдалося встановити особи зловмисників та їх місцезнаходження. Злодіями виявилися неодноразово раніше судимі жителі селища Онуфріївка, 46 та 38 років. Після скоєного чоловіки переховувалися, частину краденого встигли здати до антикварного магазину, гроші витратили на власні потреби.

Планували зловмисники скористатися у своїх цілях і чужими документами. Один із зловмисників збирався вклеїти у паспорт свою фотокартку, адже намагався уникнути відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів та вибухових пристроїв і на той час перебував у розшуку. За іншим – особи сподівалися отримати кошти у кредит», - розповів т.в.о. начальника Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.

Нині зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка), а одному з них ще і за ст. 357 ККУ (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження). Розслідування триває. Злодіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool