На Кіровоградщині двічі надавали допомогу водіям авто

Грудень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники двічі надавали допомогу водіям автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки дороги.

Так, 1 грудня о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що пров. Леваневського м. Благовіщенськ легковий автомобіль «Opel Vectra» опинився на ускладненій ділянці дороги та не може вибратись самостійно. Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенськ відбуксирували автомобіль на безпечну частину дороги.

Згодом, о 19:40 на відкритій території поблизу с. Ганнівка Петрівського району автомобіль «Daewoo Sens» з’їхав на узбіччя дороги та застряг. Рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку автошляху, де він продовжив шлях самостійно.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool