На Кіровоградщині дошколяриків та учнів шкіл вчать у класах безпеки

Січень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Цілеспрямована просвітницька робота серед підростаючого покоління є прерогативою превентивної діяльності Служби порятунку України.

З цією метою рятувальники Кіровоградщини застосовують різноманітні методи виховного впливу на малечу: проводять інтерактивні уроки, тематичні виховні години, акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», ігри «Безпечна мандрівка» тощо. Крім того, за будь-якої нагоди рятувальники на запрошення освітян проводять спільну роботу, направлену на навчання дітей правил безпеки життєдіяльності.

А відтепер на Кіровоградщині діють «Класи безпеки» - це стаціонарний навчальний простір для вихованців дитсадочків і школярів.
Так, на базі Головного управління ДСНС в області, в пожежно-технічній виставці-музеї, здійснюють свою роботу дві навчально-практичні кімнати, обладнані усім необхідним для проведення цікавих занять. Щодня класи безпеки готові приймати підростаюче покоління, що прагне знати, як жити безпечно.

До уваги дітей є пізнавальні мультики, яскрава наочність, дидактичні матеріали, а також імітатор задимлення у приміщенні – для тренування навичок евакуації.

Фахівці ГУ ДСНС в області проводять заняття з дітьми за спеціальною навчальною програмою з урахуванням вікових потреб дітей, у якій також поєднано навчання із розвагою. Крім того, до послуг дітей – один з найкращих в Україні пожежно-технічний музей з усіма цікавими експонатами, унікальною діорамою та кваліфікованим екскурсоводом.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool