На Кіровоградщині допомагають переселенцям зібрати дітей до школи

Серпень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

У місті Олександрія працівники міліції долучилися до акції «Шкільний портфель», яку проводить Благодійний фонд «Година добра».

Правоохоронці зустрілися з Олесею Харковою, яка самотужки виховує двох діток – 11-річного сина та 5-річну доньку, та дізналися про потреби її родини.
Вже наступного дня т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак завітав разом з підлеглими до Харкових у гості та передав придбані канцтовари та кошти на купівлю спортивної форми.
Під час розмови з Олесею міліціонери також пообіцяли посприяти у вирішенні питання з працевлаштуванням жінки, яка планувала влаштуватися на роботу за місцем нового проживання.
- Будемо за можливості і надалі разом з громадськими організаціями та місцевими жителями спілкуватися з родинами переселенців. Так їм буде легше призвичаїтися до життя на новому місці, - зазначив керівник міської міліції Олександр Кодак.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool