На Кіровоградщині до зведеного бюджету спрямовано майже 730 мільйонів гривень податків

Квітень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Протягом січня - березня 2015 року до зведеного бюджету надійшло 729,5 млн.грн. податків та зборів, що на 118,5 млн.грн. більше надходжень минулого року. З них державний бюджет отримав 334 млн. грн., додаткові надходження склали 94,6 млн.грн.

Місцеві скарбниці області наповнилися в сумі 395,5 млн. гривень, додатково в порівнянні з січнем - березнем минулого року надійшло 23,9 млн.грн. Про це повідомили у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області.
У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до зведеного бюджету області займає податок на доходи фізичних осіб – 287 млн. 227 тис. грн., податок на додану вартість – 107 млн. 922 тис. грн., податок на прибуток – 81 млн. 712 тис. грн. та плата за землю – 75 млн. 307 тисяч гривень.
Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман відмітив, що зростання надходжень відбулось внаслідок запровадження реформ, внесення змін до Податкового кодексу України та новому підходу до наповнення місцевих бюджетів.
„Хочеться подякувати, як громадянам, які самостійно декларують свої доходи та сплачують податки, так представникам бізнесу, які у цей скрутний час добросовісно виконують всі покладені на них обов’язки по сплаті податків”, – зазначив він.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool