На Кіровоградщині для журналістів проведуть творчий конкурс

Серпень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1573 | Коментарі: 0

Творчий конкурс «Україна – моя! Незалежна» проводиться Кіровоградською обласною спілкою журналістів у воєнний час за підтримки Національної спілки журналістів України та Громадської ради при Кіровоградській ОВА.

Мета конкурсу – популяризація журналістики, підтримка діяльності журналістів у воєнний час, сприяння розвитку професійної і незалежної журналістики.

Учасники творчого конкурсу – журналісти області.

Основними критеріями конкурсу є професійність, системність, патріотичність висвітлення тематики, пов’язаної з війною в Україні: героїзм військовослужбовців ЗСУ та інших воєнізованих формувань, волонтерський рух, благодійна діяльність, життя вимушених переселенців тощо.

Для участі в конкурсі подаються матеріали, надруковані в газетах або оприлюднені в будь який інший спосіб (на телебаченні, радіо чи на Інтернет-ресурсах), починаючи з 24 лютого ц.р.

Один журналіст може подати на конкурс один матеріал.

Конкурсні матеріали або посилання на них можна розміщувати на сторінці КОО НСЖУ в Фейсбуці (https://www.facebook.com/groups/1575467869393261), надсилати на електронну пошту melnikpp@i.ua, на Вайбер чи на інші месенджери (голові ОО СЖУ Петру Мельнику), передати в Громадську раду при Кіровоградській ОВА, (м. Кропивницький, вул. Театральна, 28, 3-й поверх, к. 315, тел. 099 650 79 90), в Олександрійську територіальну організацію ОО НСЖУ, (м. Олександрія, вул. Шевченка, 100, тел. 066 129 05 80) або безпосередньо членам правління обласної спілки журналістів.

Телефон для довідок: 050 698 54 75.

Кінцевий термін подання матеріалів на конкурс – 20 серпня 2022 року включно.

Переможців визначає журі, склад якого затверджує правління ОО НСЖУ.

Підсумки оголошуються не пізніше 24 серпня 2022 року.

Переможці отримають дипломи, пам’ятні сувеніри та інші нагороди.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool