На Кіровоградщині діти отримали благодійну допомогу на майже 400 тисяч гривень

Березень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Більше сотні дітей із інвалідністю, що перебувають під опікою знам’янського дитячого будинку-інтернату, отримали від UNICEF допомоги на 375 тисяч гривень

Більше сотні дітей із інвалідністю, що перебувають під опікою знам’янського дитячого будинку-інтернату, отримали від UNICEF допомоги на 375 тисяч гривень

Це комплекти одягу, розвиваючі ігрові набори та лікарські засоби. Про це повідомила директорка закладу Тетяна Валько сьогодні, 1 березня.

Допомогу передав партнер UNICEF благодійний фонд «Безпечне майбутнє».

«Діти отримали комплекти одягу, розвиваючі ігрові набори, спортивний інвентар і багато іншого. Щиро вдячні благодійному фонду та його керівниці Ірині Саєнко за турботу та підтримку. Сьогодні неабияк важливо допомагати дітям, особливо тим, які потребують додаткової уваги», - зазначила Тетяна Валько.

Нагадаємо, UNICEF постійно надає допомогу українським дітям, у тому числі на Кіровоградщині.

«Для нас пріоритетною є допомога родинам із дітьми та сімейним формам виховання. Але зараз у такий складний для України час, коли кожна дитина потребує підтримки не залежно від того, де виховується - в інституціях чи батьками. Жодна дитина не повинна страждати. Наша місія - доставляти життєво необхідну допомогу дітям і сім'ям в Україні і ми це робимо», - зауважила керівниця програм UNICEF у Кіровоградській області Тетяна Федоренко.

Як уже повідомлялося, знам‘янський дитячий будинок-інтернат готовий приймати маломобільних дітей на денний стаціонар.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool